Οι δήθεν «θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ» που παρουσίασε η Βούλτεψη στο ΣΚΑΪ ήταν…άρθρο από τουρκικό ΜΜΕ – Την εξέθεσε ο Χ. Μαμουλάκης (Βίντεο)

Η υποψήφια της ΝΔ, υπολόγιζε χωρίς τον Χάρη Μαμουλάκη που γνωρίζει την τουρκική γλώσσα

Σε άθλια προβοκάτσια κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με πρωτοφανή ψέματα,. προχώρησε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη από τηλεοράσεως όσον αφορά τα ελληνοτουρκικά, συνταγμένη με τη γραμμή ΝΔ-Μητσοτάκη για λάσπη στον ανεμιστήρα και επικίνδυνα παιγνίδια με τα εθνικά θέματα.

Η ίδια μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ανέμιζε μια κόλλα Α4 και έκανε λόγο για κείμενο του ΣΥΡΙΖΑ από το 2015, το οποίο όμως όπως αποκάλυψε το μέλος της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Χάρης Μαμουλάκης ο οποίος ήταν μαζί της στο πάνελ και γνωρίζει την τουρκική γλώσσα, τελικά ήταν δημοσίευμα του τουρκικού Τύπου.

Αν και οι δήθεν «θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ», ήταν ένα απλό άρθρο από τουρκικό ΜΜΕ, η κα Βούλτεψη δεν σταμάτησε και προσπάθησε να περιγράψει μια επίπλαστη και ψεύτικη εικόνα για τον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα εθνικά θέματα και τα ελληνοτουρκικά.

Σημειώνεται ότι ο X. Mαμουλάκης γνωρίζει την τουρκική γλώσσα, καθώς ως πολιτικός μηχανικός έχει κάνει το μεταπτυχιακό του στην αντισεισμική προστασία των κτιρίων στην Κωνσταντινούπολη.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τις σοκαριστικές δηλώσεις του «γαλάζιου» κ. Πνευματικού για διαλογή ασθενών με καρκίνο σε τελικό στάδιο με βάση το κόστος για το κράτος, η ΝΔ προσπαθεί άοκνα να αλλάξει την ατζέντα χρησιμοποιώντας άθλιες πρακτικές διαστρέβλωσης και κοπτοραπτικής, με διαρροές για «ανθέλληνες και προδότες».

Παράλληλα, η ΝΔ έστειλε την κα Μπακογιάννη στη Θράκη για να εκβιάσει Έλληνες πολίτες λέγοντας σε συγκέντρωση μελών της μουσουλμανικής μειονότητας ότι αν δεν ψηφίσουν την ΝΔ τα πράγματα θα είναι «πολύ δύσκολα» για αυτούς.

Την ίδια ώρα βέβαια, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άκης Σκέρτσος μιλώντας στο Mega όχι μόνο έκανε λόγο για «τουρκική, μουσουλμανική μειονότητα» αλλά υπέδειξε και στους πολίτες να ψηφίσουν υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Αχμέτ Ιλχάν. Ο ίδιος προχώρησε τις απειλές ένα βήμα παραπέρα λέγοντας ότι «αν θέλουν να έχουν τα αυτονόητα δικαιώματα που έχουν οι Έλληνες πολίτες, θα πρέπει να στηρίξουν βουλευτές οι οποίοι υποστηρίζουν την ελληνική εθνική πολιτική».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί